ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο Τεχνικός Οίκος Λογισμικού – ΤΟΛ ιδρύθηκε το 2001 με σκοπό την ανάπτυξη και διάθεση υψηλού επιπέδου προϊόντων τεχνικού λογισμικού για στατικές μελέτες κτηρίων. Τα προϊόντα του ΤΟΛ ενσωματώνουν πείρα πολλών ετών σε ανάπτυξη λογισμικού με ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοπιστία τους, αλλά και σημαντική εμπειρία στην εκπόνηση στατικών μελετών απαιτητικών κτηριακών έργων.

Το ΡΑΦ αποτελεί την κύρια μονάδα ενός συστήματος, με σκοπό τις στατικές μελέτες κτηριακών έργων. Είναι ένα τεχνολογικά σύγχρονο, αξιόπιστο και διαφανές πρόγραμμα στατικών μελετών προσαρμοσμένο πλήρως στο πνεύμα των σύγχρονων κανονισμών, με δυνατότητες οι οποίες ικανοποιούν και τον πλέον απαιτητικό μελετητή. Η οργάνωση και η υλοποίηση του ΡΑΦ βασίζονται στην αρχή της ενιαίας εφαρμογής όλων των δομικών υλικών σε ένα κοινό περιβάλλον εργασίας και στην αρθρωτή δομή του προγράμματος σε 16 επιμέρους υπομονάδες. Επιδίωξη του ΤΟΛ είναι να προσφέρει ελέγξιμα, καινοτόμα και φιλικά προς τον μηχανικό προγράμματα τα οποία εξελίσσονται συνεχώς, χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες διαθέσιμες τεχνολογίες.

Η εξυπηρέτηση των πελατών μας μετά την αγορά ενός προϊόντος αποτελεί υπηρεσία πολύ σημαντική για εμάς. Προτεραιότητά μας είναι η συνεπής υποστήριξή σας κατά την εκμάθηση και χρήση των προγραμμάτων μας, η οποία περιλαμβάνει:

  • Καθημερινή τηλεφωνική υποστήριξη.
  • Καθημερινή υποστήριξη μέσω e-mail.
  • Άμεση υποστήριξη με σύνδεση στην οθόνη του υπολογιστή σας μέσω διαδικτύου, εφόσον χρειαστεί.
  • Πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό σε μορφή εγχειριδίων τεκμηρίωσης, οδηγών χρήσης και οπτικοακουστικού υλικού (videos, webinars, συχνές ερωτήσεις).

Πολυτεχνικές σχολές και εκπαιδευτικά ιδρύματα μπορούν να χρησιμοποιούν τα προγράμματά μας δωρεάν, για την εκπόνηση ερευνητικών έργων και διπλωματικών εργασίων, μέσω ειδικής εκπαιδευτικής άδειας.