Αμοιβές Μηχανικών

Τρέχουσες Τιμές.

ΕΤΑ= 118 €
λ= 0,23368 € (Α' 2012)

Θέλετε να μάθετε για τον τρόπο λειτουργίας του προγράμματος; Κατεβάστε τη δοκιμαστική έκδοση των Αμοιβών και γνωρίστε τις δυνατότητές τους.

Γενικά

    Σύγχρονο, απλό, λειτουργικό και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας για γρήγορη εξοικείωση κα εκμάθηση αλλά και στη συνέχεια ταχύτατη εισαγωγή δεδομένων και πλήρη έλεγχο.
    Η εφαρμογή είναι συμβατή με τα πρότυπα των τελευταίων εφαρμογών ms office 2007 & 2010 αλλά και σύμφωνα με τα πρότυπα user interface των ms windows 7.
    Αντί για τα κλασικά επάλληλα μενού εντολών το πρόγραμμα διαθέτει την ταινία εντολών (ribbon) με φύλλα εντολών με μεγάλα ευδιάκριτα εικονίδια και σελίδες ομοειδών δεδομένων.   Ορθολογική οργάνωση των δεδομένων σε κεφάλαια με φύλλα και επιμέρους σελίδες δεδομένων σε κάθε κεφάλαιο. Η εισαγωγή δεδομένων με τον τρόπο αυτό είναι ταχύτατη και εύκολη.

 


   Ενσωματωμένος web browser ώστε η παραγωγή, η αναζήτηση και η υποβολή του xml στο online σύστημα του ΤΕΕ, αλλά και η λήψη της ανάλυσης υπολογισμού του ΤΕΕ και των εντολών πληρωμής, να γίνεται μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα. Ο  χρήστης δεν χρειάζεται να καταφύγει σε άλλο εξωτερικό φυλλομετρητή.

 


   Παραγωγή του αρχείων xml με απλό και διάφανο τρόπο. Δεν απαιτείται καμία γνώση τεχνικών λεπτομερειών για τα xml από το χρήστη. Σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται ο χρήστης να επεξεργαστεί το τελικό xml. Τα αρχεία xml που παράγει το πρόγραμμα είναι πλήρη, σωστά δομημένα και πλήρως συμβατά με το σύστημα του ΤΕΕ. Γίνεται πάντα προέλεγχος της ορθότητας των δεδομένων του xml χωρίς όμως να απαγορεύει το πρόγραμμα την παραγωγή αρχείων xml ακόμα και στην περίπτωση που τα δεδομένα είναι ελλιπή.

 

   Το πρόγραμμα καλύπτει όλες τις απλές περιπτώσεις, νέας οικοδομής, προσθήκης, διαρρύθμισης, αντικατάστασης στέγης, κατεδάφισης,  κλπ, με αυτόματο έλεγχο όλων των απαιτούμενων προσαυξήσεων (εκτός έδρας, επιμέτρηση 40%, εγκαταστάσεις +20% για αρχιτεκτονικά κατηγορίας IV ή V κ.α.).

Επιπλέον αντιμετωπίζει ειδικές σύνθετες περιπτώσεις όπως μια Αλλαγή Χρήσης με ή χωρίς προσθήκη ή/και διαρρύθμιση με απλούς και εύχρηστους wizards στους οποίους ο χρήστης καλείται να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία, τα οποία το πρόγραμμα ελέγχει και αξιολογεί, διαμορφώνοντας κατάλληλα τους προϋπολογισμούς, τις αμοιβές, τις εισφορές. Παράγονται αυτόματα πλήρες και σωστά δομημένο αρχείο xml  για το online σύστημα του TEE καθώς και όλα τα απαραίτητα έντυπα.

 


   Πλήρης παραμετροποίηση των διαφόρων συντελεστών και online ενημέρωση για αλλαγή συντελεστών ή έκδοσης της εφαρμογής.

    Πλήρης προσαρμογή της όψης της εφαρμογής με επιλογή από πλήθος styles συμβατά με το ms office 2007, ms office 2010 ή ms windows 7.